Voiluodon Terapiahevoset

Kuka toiminnasta vastaa?

Voiluodon Terapiahevosten toiminnasta vastaa Jenni Karoliina Salomaa; yrittäjä, äiti, puoliso, tytär, uusperheen vanhempi...  meillä jokaisella on monta roolia, joissa olemme elämämme aikana. Mutta keitä me todella olemme? Todellinen olemuksemme heijastuu siinä, miten kohtelemme muita ympärillämme, ihmisiä, eläimiä ja luontoa. Jenni pyrkii mallintamaan työssä ja vapaa-ajalla ihmisten ja eläinten eettisesti kestävää, kunnioittavaa ja jokaisen yksilön ainutlaatuisuuden hyväksyvää kohtaamista.

- Ratsastusterapeutti SRT

- Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja

- Sairaanhoitaja AMK, mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyön sv.,

- EASEL Coach-työnohjaaja ja tunnetaitovalmentaja, eläinavusteinen

Lisäksi avoimen yliopiston opintoja erityispedagogiikassa ja liikuntalääketieteessä sekä useita lyhyitä koulutuksia eri aiheista. Tällä hetkellä opiskelun alla on sairaanhoitajan Master-tutkinto terveyden edistämisessä. Yrittäjänä Jenni on toiminut 20 vuotta, joista viimeiset kymmenen vuotta päätoimisena. 

Jennin lisäksi toimintoja ohjaa muita työntekijöitä. Tallimme on opetustalli, jossa on säännöllisesti opiskelijoita ja harjoittelijoita. Opiskelijoiden osallistumisesta sovitaan asiakkaan kanssa aina erikseen. Koko henkilökuntaa sitoo vaitiolovelvollisuus.